Halle

Fijnmazige verkeerstellingen in Halle  Read more

Halle

Fijnmazige verkeerstellingen in Halle

Free of charge
Active
Registration deadline: 27 Sep 2020

Hallenaren tellen mee

De Stad Halle is geïnteresseerd om verkeertellingen met Telraam in te zetten die in staat zijn om te tellen en analyseren samen met de inwoners. Deze data dient als objectieve input bij de beleidsbeslissingen rond het thema mobiliteit.

Op korte termijn zal dit Telraam traject helpen een beeld te vormen van de impact van de fietszone in het centrum. Voor de lange termijn kan deze data gebruikt worden om actieve toepassingen te sturen.  

3 redenen om je in te schrijven voor Telraam in Halle:

  1. Je woont in Halle en wilt graag weten hoeveel en welk verkeer er door jouw straat komt. Tel zelf mee en help stad Halle aan de juiste cijfers.  
  2. Je krijgt een betrouwbare verkeersteller die je mee krijgt tijdens een workshop. Hang het aan het raam en het tellen kan beginnen. Zo simpel is dat.  
  3. Je verzamelt gegevens over fietsers, voetgangers, wagens en grote voertuigen om infrastructuur, lichten en verkeersplannen efficiënter te maken. En iedereen kan de cijfers inkijken en gebruiken.   

Wil je weten of je het juiste raam hebt om mee te kunnen tellen? Bekijk hier de voorwaarden

Registreren kan tot 27 september via https://www.telraam.net/NL/membership/halle. Begin oktober hoor je of je geselecteerd bent. In de tweede week van oktober vind de workshop plaats. Daarin leggen we je uit wat Telraam kan en hoe je dit Telraam bij je thuis installeert.

Volg Telraam al op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Vragen? halle@telraam.net

Pre-registration